مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

15هزار تن خاک آلوده در سیری و خانگیران پاکسازی شد

15هزار تن خاک آلوده در سیری و خانگیران پاکسازی شد

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، رئیس پردیس انرژی و محیط زیست پژوهشگاه صنعت نفت از پاکسازی 15 هزار تن خاک آلوده به مواد نفتی و تبدیل آن به پوشش گیاهی در مناطق سیری و خانگیران خبر داد.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با گریس گرافیت در سراسر ایران

به گزارش شانا، جابر نشاطی، امروز (سه‎شنبه، چهارم مهرماه) در نشست خبری که به منظور ارائه دستاوردهای پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، اعلام کرد: پاکسازی زیستی خاک‎های آلوده به نفت با استفاده از روش میکروبی و تبدیل آن به پوشش گیاهی در مناطق سیری و خانگیران اجرایی شد به‌طوری‌که پنج هزار تن خاک در سیری و 10 هزار تن خاک در خانگیران با استفاده از فناوری کنسرسیوم‎‌های میکروبی بومی پاکسازی شد. 

وی به فعالیت پژوهشگاه در زمینه کاهش آلودگی‎های آب‎های زیرزمینی اشاره کرد و افزود: متخصصان پژوهشگاه به فناوری مانیتورینگ و پایش آبهای زیرزمینی دست یافتند و این آمادگی وجود دارد که برای هر متقاضی، نقشه آلودگی آب‌های زیرزمینی تهیه شود.

نشاطی از طراحی و ساخت 15 سنسور پرتابل برای اندازه‎گیری آلاینده‌های زیست محیطی هم خبر داد و گفت: این سنسورها به شرکت ملی نفت به عنوان کارفرما تحویل شده است.

وی ادامه داد: یکی از فعالیت‎های جاری در پژوهشکده انرژی پژوهشگاه صنعت نفت، بومی سازی دانش فنی سامانه های میکرو CHP است که در این طرح، با استفاده از موتورهای گازسوز خودرو و اعمال تغییراتی در آن، برق و حرارت تولید می‎شود.

به گفته نشاطی، این طرح در مرحله نهایی است و با عملیاتی شدن آن می‎توان از این دستاورد در نقاط مرزی و سکوهای نفتی که امکان انتقال برق ضعیف است، استفاده کرد.
 



این مطلب مفید بود ؟
1 2